Home

 

Hartelijk welkom op de site van Reiki Vereniging Cirkel! 


 

Reiki Vereniging Cirkel is opgericht op 14 december 1994 met het volgende doel: 
  • Het in stand houden van het Reiki Usui System of Natural Healing 
  • Het bevorderen van Reiki 
  • Het streven kwaliteit van Reiki te behouden 
  • Het toegankelijk maken van Reiki voor iedereen 
  • Het behartigen van de belangen van de leden 
  • Het tegengaan van misbruik 

Reiki Vereniging Cirkel profileert zich steeds meer als een belangenvereniging voor Reiki-masters en Reiki-beoefenaars om het Reiki Usui System of Natural Healing in stand te houden zoals Usui Sensei dit heeft bedoeld. Een belangrijk punt is dat de vereniging zoveel mogelijk de belangen van haar leden zal behartigen in woord en geschrift, waarbij de kwaliteit van Reiki hoog in het vaandel staat. 
 
 

De vereniging streeft er naar om diverse activiteiten te organiseren in relatie tot Reiki, zoals workshops, bijscholingen en contactdagen. Hierbij worden leden in de gelegenheid gesteld nieuwe technieken te leren of aan een opfriscursus mee te doen. Niet onbelangrijk is te vermelden dat leden hierin een grote mate van inspraak hebben, zodat we op een breed draagvlak kunnen rekenen met betrekking tot alle activiteiten. 
  
De vereniging ziet er scherp op toe dat de ethische code van haar leden wordt nageleefd. De vereniging probeert tevens zoveel mogelijk na te gaan of de opleiding van behandelaar of leraar op de juiste manier is volbracht. Dit om misbruik te voorkomen en een zekere mate van kwaliteit van behandelaars en leraren te kunnen waarborgen. (zie kader hieronder)

Reiki Vereniging Cirkel heet u graag welkom als nieuw lid. Als een van de grootste Reiki verenigingen met ongeveer 450 leden weet u waar u zich bij aansluit. Als u nadere informatie wilt, zijn de bestuursleden altijd bereid u te woord te staan, neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
 
 
Wij willen u attenderen op uitingen, die regelmatig te lezen zijn op websites van leden en niet-leden, waarin aangegeven wordt dat zij of hun cursus door de "beroepsvereniging" Cirkel erkend zijn.
Cirkel is geen beroepsvereniging en hanteert geen toetsingsbeleid, waaruit ooit een erkenning is voortgekomen. Tot op heden is geen enkel instituut c.q. cursus door Cirkel erkend en naar verwachting zal dat voorlopig ook niet plaatsvinden. Misleidende uitingen kunnen gemeld worden bij de secretaris: 
Secretaris@reikicirkel.nl

Agenda
 
Klik hier voor de jaaragenda

Regiodag midden Nederland
20 jan. 2018
klik hier voor meer info

Regiodag Alphen aan de Rijn
10 maart 2018
klik hier voor meer info

Nieuws

De nieuwe Reflectie staat online. Zaterdag in de bus

Foto's Contactdag 2017Wil je meer foto's zien klik hieronder op de Cirkel vlag en log in


Wie o Wie

Ben jij de persoon die graag wil helpen om samen met de
Contactdag Commissie weer een mooie contactdag samen te stellen. Mail dan 
 

 

 

Powered by webXpress